Word lid van vzw Leefbaar Groot Kortemark

  • PFAS
  • 2 minuten gelezen

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnBbL9uXvep1gX1lvVFNIKYstOOiW71ESW1DDL1S4YSBI3KQ/viewform?embedded=true

Ongeveer twee jaar zijn we onafgebroken actie aan het voeren tegen stortplaats Silvamo. Hoewel we met de ondernomen acties al heel wat stappen vooruit hebben gezet, is ons doel nog niet bereikt. Om onze werking op een betere manier te kunnen organiseren, financieel sterker te staan en een groter gewicht in de schaal te kunnen leggen, kan je voortaan lid worden van vzw Leefbaar Groot Kortemark.

We weten dat heel veel mensen ons steunen, maar tegenstanders doen steeds hun best dat te minimaliseren. Als we kunnen aantonen hoeveel mensen via het lidmaatschap onze actie steunen, dan draagt dit bij om komaf te maken met vervuiling.

Lidgelden zijn één van de vele manieren om financieel gesteund te worden. Het juridische luik van onze actie kan pas succesvol zijn als we genoeg financiële middelen hebben. Daarnaast helpt het de vzw om onafhankelijk te zijn en waar nodig sneller te kunnen ingrijpen. Als bijvoorbeeld waterstalen moeten onderzocht worden, dan kunnen we niet anders wachten tot een andere instantie instemt om onderzoeken te doen. Zo verliezen we heel wat tijd en slagkracht.

Als lid heb je het recht op inspraak in het reilen en het zeilen van de vzw, kan je rekenen op onze steun en knowhow in verband met vervuiling, word je op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken en krijg je korting op ons eetfestijn.

Bovenal: je steunt een goed doel!

De komende dagen komen we langs in de buurt, met echte lidkaarten. Maar voor ons is het makkelijker als je op de link bovenaan klikt en het formulier invult.

5 euro per persoon, helemaal geen fortuin. Maar voor de buurtbewoners en de vzw maakt het een wereld van verschil. En: wie meer wil storten, dat mag ook.

(gegevens vallen onder de GDPR-wetgeving. Ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Stortbaronnen zullen nooit weten of je al dan niet lid bent.)

Geef een reactie